Top in verkoop, advies, onderhoud en reparatie

Welkom op onze website

 

Arca Cooling is een specialist op het gebied van een warmtepomp, airconditioning, koelinstallatie, luchtbehandeling en regeltechniek.Wij verkopen, onderhouden, repareren en adviseren in airconditioning split systeem, multi split systeem, warmtepomp, warmtepompboiler, luchtbehandeling kasten/gordijnen in combinatie met warmtepomp, koelmachine(chiller), regeling voor koelen/verwarmen/ventilatie, koel en vriesinstallatie. Wij werken zowel voor de zakelijke sector als de particuliere sector

Wij zijn niet merk gebonden, naar wens kan elk ander fabrikant door ons worden geïnstalleerd. Van ontwerp tot service, alles in één hand, dat is wel zo vertrouwd. Een team gespecialiseerde technische adviseurs staat klaar om u te  adviseren wat voor u het beste en meest rendabele installatie is.


Arca Cooling  levert niet alleen koel en luchttechnische installaties maar is u tevens van dienst bij het nemen van de juiste beslissingen. Wij adviseren u de beste oplossingen, en zijn niet merk gebonden. De voordelen van een klant bij Arca Cooling op een rijtje:

  •  Meedenken 
  • Specialisatie 
  • Niet merk gebonden
  • Korte levertijden
  • Het kunnen leveren van maatwerk
  • Goede samenwerking met leveranciers om tot een totaaloplossing te komen
  • Focus op service en kwaliteit                     
  • Vakbekwaam personeel
  • Betaalbaar


Onze markten: Dankzij jarenlange ervaring, merkonafhankelijkheid en onze flexibele en uitgebreide dienstverlening, zijn wij succesvol op vele markten. Wij onderhouden de meest uiteenlopende installaties. Elk project is een prestatie van vakmanschap. Daar hebben wij onze uitstekende reputatie aan te danken!

IT-branche
Computercentra, server rooms, telecommunicatiecentra, control en operation rooms, zakelijke dienstverlening. 

Openbare gebouwen
Ziekenhuizen, universiteiten, opleidingsinstituten, research centra en scholen.

Kantoren en instellingen
Kantorencomplexen, banken, winkels, warenhuizen en winkelcentra.

Utiliteit
Bedrijfsgebouwen met kantoren voor uiteenlopende toepassingen.


Regio 
Wij zijn sterk aanwezig in de regio Rotterdam, Schiedam , Vlaardingen, Den Haag, Gouda , Leiden, Waddinxveen, Bleiswijk, Delft en Naaldwijk.


Merken   
Arca Cooling is niet merk gebonden, wij kopen en verkopen diverse A-merken zoals DaikinCarrierToshibaPanasonicLG, LennoxClimavenetaAiredaleCiat,  WesternTraneAermecFujitsuMitsubishi Electric

DanfossDaikin, BitzerCarelPegro, Eliwell, L'unit Hermetique, EmbracoCopelandEcoGEAAlfa Laval, AlcoJohnson ControlsCaste 


Van klein tot groot, of het nu gaat om het kopen van een  splitsysteem- of een omvangrijk airconditioning, onderhoud aan een luchttechnische installatie- of luchtgordijn, het repareren van een warmtepompboiler- of een koelmachine, advies voor een koelcel of vriescel, u kunt voor alle soorten installaties bij ons terecht. Zowel standaard als maatwerk.

Voor meer informatie? neem vrijblijvend contact met ons op