Top in verkoop, advies, onderhoud en reparatie

Airconditioning systemen


Split systeem
Wilt u een aangenaam klimaat en een prettige temperatuur in u winkel, huis of kantoor dan is een betaalbaar energiezuinige split systeem airco een uitstekende oplossing. Een split systeem bestaat uit een buitenunit en een binnenunit. Split systeem is met verschillende binnen modellen verkrijgbaar. Een Wand model is uitermate geschikt voor toepassingen in woon-/slaapkamers en kleine kantoren. Een Cassette model is uitermate geschikt voor toepassing met een verlaagd plafond. Deze uitvoering wordt veel toegepast in de detailhandel en middel grote kantoorruimten. Split systeem kan zowel koelen in de zomer als verwarmen in de winter.

Multi split systeem
Een goedkoop energiezuinige multi split systeem airco bestaat uit één buitenunit waarop meerdere binnenunits op aangesloten kunnen worden, met één buitenunit kunnen meerdere kamers gekoeld of verwarmd worden. Het voordeel is dat men één buitenunit aan de gevel of dak plaatst, in plaats van meerdere losse splitsystemen per kamer.

VRF systeem
Worden toegepast in kleine, middelgrote panden. Het VRF energiezuinige systeem kenmerkt zich door het toepassen van meerdere diverse binnendelen op een of enkele gecombineerde buitenunits.De techniek gaat zover dat er gelijktijdig gekoeld en verwarmd kan worden in diverse ruimtes.

Koelmachine ( Chiller )
Koelmachines zijn compacte energiezuinige luchtgekoelde koelmachines voor buiten of binnenopstellingen en voorzien van een processor regeling.Het gekoelde watertraject is standaard 12/6 graden. Met de optie vrijkoeling kunnen grote besparingen behaald worden. Vrijkoeling zijn lucht/water wisselaars die gekoeld worden met buitenlucht. De koelmachines zijn uitermate geschikt voor aansluiting op luchtbehandelingskasten of ventilator convectoren.
 

Luchtgordijn
Naast de combinatie van warmtepomp in een luchtbehandelingkast is het ook mogelijk om een luchtgordijn op een warmtepomp aan te sluiten. Door de combinatie van een luchtgordijn op een warmtepomp ontstaat er een energiezuinige werking met CO2 reductie en een juiste afstemming op buiten en binnen temperaturen. Een ander groot voordeel is dat de CV-ketel niet meer benodigd is en een gasaansluiting achterwege kan blijve
n.

Lucht-water-warmtepomp
Warmtepomp(boiler) winnen hoe langer hoe meer aan populariteit.Dat is niet verwonderlijk als je hun rendement bekijkt. Voor de productie van warm tapwater ( douchen ) behoren ze tot de voordeligste oplossingen die op de markt verkrijgbaar zijn.Hoe groter het warmwaterverbruik, hoe interessanter een warmtepomp(boiler).Dit energie-efficiënte toestel heeft al bewezen een waardig alternatief te zijn voor een klassieke boiler. Warmtepomp in combinaties met vloerverwarming/vloerkoeling en aansluiting op radiator is ook mogelijk.


Arca Cooling is niet merk gebonden, wij kopen en verkopen diverse A-merken zoals Daikin, Carrier, Toshiba, Panasonic, LG, Lennox, Climaveneta, Airedale, Ciat, Western, Trane, AermecFujitsu, Mitsubishi Electric  

Voor meer informatie? neem vrijblijvend contact met ons op


Storingen
In geval van storingen staat onze storingsdienst 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen! Onze storingsdienst is te bereiken op 06-39185511