Top in verkoop, advies, onderhoud en reparatie

Luchtbehandeling/regeltechniek/ventilatiekanalen


Een goed binnenklimaat is zowel voor woningen als bedrijven belangrijk. Schone binnenlucht maakt dat we ons gezond en energiek voelen. Onze prestaties worden hierdoor groter en we voelen ons meer op ons gemak. Met de juiste keuze aan luchtbehandelingstechnologie verzorgen wij voor u een goede binnen luchtkwaliteit voor zowel particuliere woningen als bedrijven.

De volgende manieren van luchtbehandeling zijn o.a. mogelijk:

  • Mechanische ventilatie met Warmte Terug Winning d.m.v. kruisstroomwisselaar   
  • Mechanische ventilatie met Warmte Terug Winning d.m.v warmtewiel
  • Standaard mechanische afvoer en natuurlijke afvoer
  • Vraaggestuurde ventilatie
  • Luchtbehandeling gecombineerd met na-verwarming en/of-koeling

     


Regeltechniek
In de regeltechniek wordt koelen, verwarmen en ventilatie bij elkaar gebracht, om deze efficiënt te laten samen werken is regeltechniek heel belangrijk. Drukopnemers, temperatuuropnemers en vochtopnemers deze geven waardes door, waar op gereageerd moet worden. Elke visie op een technische ontwerp en het functioneren daarvan moet exact vertaald worden in de regeltechnische programmeringen.


Ventilatiekanalen 
Aan het reinigen van ventilatiekanalen en vervangen van filters wordt vaak niet gedacht. Afhankelijk van de vervuiling is het raadzaam om uw ventilatiekanalen schoon te laten maken. Hiermee voorkomt u dat de mechanische ventilator onnodig energie verbruikt en het zorgt voor een optimale binnen luchtkwaliteit.

Voor meer informatie? neem vrijblijvend contact met ons opStoringen
 
In geval van storingen staat onze storingsdienst 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar om u weer op gang te helpen! Onze storingsdienst is te bereiken op 06-39185511